Woensdregt

In augustus 2015 besloten mijn compagnon Marc a Campo en ik de deuren van ADP te sluiten. Niet vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd (ADP bestond dat jaar toevallig 65 jaar) maar omdat wij met onze organisatievorm, die ingericht was op een totale en complete dienstverlening, niet meer winstgevend konden zijn. De markt had ons volledig teruggeworpen op onze kerncompetentie en dat is ontwerpen.

En omdat ik geenszins van plan was om met dit prachtige vak te stoppen én opdat ik mijn – bestaande én nieuwe – relaties op hetzelfde niveau van dienst wil kunnen zijn, ben ik door gegaan onder eigen naam: Woensdregt Holtz Architecten. Dit bureau, gelegen in hartje Gooi, kent de moderne, compacte vorm van de netwerkorganisatie. Met een kleine kern van professionals en korte lijnen naar alle disciplines in het vak. Met gegarandeerd alle contacten, kennis, ervaring en slagkracht die nodig is voor een goede dienstverlening.

Alle opdrachtgevers van lopende projecten hebben mij/ons hun zeer gewaardeerde vertrouwen en zegen gegeven en de kans om verder te werken aan lopende opdrachten. Dat doen we, met grote inzet en veel plezier.

Ondertussen – we schrijven oktober 2018 – zijn alle toen – in september 2015 – nog lopende projecten succesvol en naar genoegen van onze opdrachtgevers afgerond én zijn een aantal projecten in opdracht ontvangen en opgestart. Sommige daarvan zijn zelfs al weer opgeleverd. Woensdregt Holtz Architecten heeft daarmee bewezen in de huidige vorm succesvol op/in de verschillende markten van ons vak te kunnen opereren en we hopen dat we nog de nodige pareltjes mogen realiseren.